vitamin06.gportal.hu
vitamin06.gportal.hu
Men
     
Stemnyes kpes knyv

 

     
Stemnyek
     
Haltelek
     
Italok
     
telek
     
Szveg fordt

Online fordt

 

Szveg:

 

Irny:

 
http://onlinefordito.micom.hu/
     
Stemny receptek kpekkel 2

Dis lepny /vadrzsa


Hozzvalk: 46 dkg rtesliszt, 39 dkg margarin, 26 dkg porcukor, 4 db tojs srgja, 0,7 dl rum, csipetnyi s.

A tltelk: 6 db tojs fehrje, 10 dkg porcukor, 1 cs. vanlis cukor, 1 citrom reszelt hja, 20 dkg margarin, 20 dkg darlt di


Elksztse: a 4 db tojssrgjt, a margarint, a lisztet, a cukrot, a csipetnyi st, s a rumot sszedolgozzuk, s egy habkrtyval a stpaprral kiblelt tepsibe simtjuk.

A tltelkhez habosra keverjk a margarint a cukorral, vanlis cukorral, majd hozzadjuk a darlt dit. A 6 db tojsfehrjt kemny habb verjk, majd aprnknt sszevegytjk a dis masszval. A tltelket rsimtjuk a tsztra, s elmelegtett 180 fokos stben stjk.

41*29 cm-es tepsiben stttem.

 

 

 

 

Dis linzervirgok /vadrzsa

 

Hozzvalk: 38 dkg liszt, 30 dkg rlt di, 18 dkg porcukor, 1 cs. vanlis cukor, 30 dkg margarin, 3 tojs srgja, 1 citrom reszelt hja, csipetnyi s. A tetejre: 1 felvert tojs, 1 marknyi durvra aprtott di


A hozzvalkbl linzertsztt ksztnk, s 1-2 rra a htbe tesszk, hogy feldolgozhat llagv vljon.


2-3 mm vastagsgra nyjtjuk, s kiszaggatjuk. A lyukas virgokat lekenjk felvert tojssal, s meghintjk a durvra aprtott dival, majd 180 fokos, elmelegtett stben stjk. Ha kihltek, srgabarack lekvrral sszeragasztjuk. Ebbl az adagbl 6 cm tmrj kiszrval ksztve 30 db sszeragasztott sti lett.


Megjegyzs: Alaposan meg kell lisztezni alatta a munkalapot, hogy oda ne ragadjon. Ha mgis megtrtnne, akkor kssel al kell nylni. Mivel sok di van benne, ezrt nehezebb vele dolgozni, de megri.

 

 

 

 

Epres piskta omlett (10 db)

 

 

Hozzvalk a piskthoz: 6 tojs, 12 dkg kristlycukor, 15 dkg liszt, fl cs. stpor,2 ek. vz

 

Hozzvalk a krmhez : 30 dkg tr, 2 dl tejszn, 10 dkg porcukor, 1 citrom hja, 1 cs. vanlis cukor

20 dkg eper

 

Elkszts: 6 tojssrgjt 6 dkg kristlycukorral s a 2 ek. vzzel habosra jl kikeverjk. 6 tojsfehrjt 6 dkg kristlycukorral kemny habb vernk. A stport a liszttel elkeverjk. A tojssrgs masszt a felvert fehrjhez adjuk, hozzntjk a stporos lisztet s laza mozdulatokkal sszekeverjk. A tepsire rakott stpaprra kb. 16-17 cm tmrj krket rajzolunk. (n leveses cssze alttjt rajzoltam krbe) A krkre egyformn eloszlatjuk a tsztt, szpen elsimtjuk s 180 fokon pr perc alatt megstjk. A stpaprrl szpen le lehet hzni.

 

Krm: A trt szitn ttrjk, a porcukorral s a vanlis cukorral kikeverjk. A citrom hjt belereszeljk. A tejsznt felverjk s a trs masszhoz keverjk. Habzskba tltjk s a kpen lthat mdon a piskta egyik felre nyomjuk. (a pisktnak arra az oldalra, amelyik a stpapron volt) Ezutn kzpen sszehajtjuk s a szleit eper darabkkkal dsztjk, porcukorral tlaljuk.

 

 

 

 

 

 

 

Fants szelet

 

Tszta: 4 ek lisztet 1 cs. stporral s 2 ek. kakaporral sszekevernk. 6 tojssrgjt 6 ek. porcukorral kikevernk s hozzadunk 1 dl olajat. 6 tojsfehrjt felverjk.

 

A tojssrgs cukorhoz elszr a felvert fehrjt keverjk hozz laza mozdulatokkal majd vgl a stporos lisztet.

 

Trkrm: 25 dkg rmt 25 dkg porcukorral habosra kevernk, hozzadunk 25 dkg trt s citrom lereszelt hjt.

 

Fants krm: 7 dl brmilyen sznsavas narancsos dtital, 2 cs. vanilis pudingpor, 2 ek. cukor

 

Ugyangy pudingot fznk csak nem tejjel, hanem a narancsos dtvel.

 

sszellts: A pisktra rkenjk a trkrmet, arra pedig a fants pudingot (ezt melegen kell!)

 

Rakhatsz a trra narancs, mandarin gerezdeket is.

n a trkrmbe egy kicsit tbb trt teszek s annyival kevesebb margarint. Nekem a 25-25-s tr-margarin arny tl vajas.

 

 

 

 

FLAMING SZELET

 


A tszthoz: 30 dkg liszt, 4 ek porcukor, 1 ek. zsr, 1 db tojs, 1dkg szalalkli, 1 csszrkrte aroma, 1-2 dl tej.


A krmhez: 20 dkg margarin, 25 dkg porcukor, 6 dl tej, 6 ek liszt, 1 cs. van.cukor. (vagy 1,5 cs. vanlia puding 6 dl tejben megfzve)


A tszta hozzvalit jl sszedolgozzuk, s hrom lapot stnk belle. A krmhez a margarint habosra keverjk a porcukorral s a vanlis cukorral. A tejbl liszttel sr ppet fznk, s ha kihlt a margarinos krmhez keverjk. A tsztalapokat megkenjk a krmmel. Msnapra megpuhul s jl szeletelhet.

 

 

 

Gesztenys cskok

 

Hozzvalk: 15 dkg puha vaj, 15 dkg porcukor, 2 tojs, 6 dkg liszt, 1 narancs, 2 cs. gesztenyemassza.

A puha vajat kzi robotgppel habosra keverjk a porcukorral, majd egyenknt belepottyantjuk a tojsokat, s alaposan eldolgozzuk ket. Belereszeljk a megmosott, megtrlt narancs hjt, s a robotgp segtsgvel a vajas alapba belekeverjk a felengedett, darabokra trdelt gesztenyemasszt is. Miutn az egszet sszehabostottuk, fakanllal belevegytjk a lisztet. Stpaprral kiblelnk 2-3 tepsit, a stt 180 fokra bemelegtjk. A masszt habzskba tltjk s 2 cm-re egymstl kis csillagokat nyomunk. 10-15 percig stjk. Csak egy kis sznt kell kapnia!!!!

Megjegyzs: eddig ha robotgppel ksztettem, sts kzben a kis csillagok mindig lelapultak! Ha viszont simn villval kevertem ki a hozzvalkat, nem lapultak le, sts kzben is szpen megtartotta a formjt a sti! s ami a legfontosabb, hogy a gesztenyemasszt felhasznls eltt csak kb. 30 perccel vegyk ki a mlyhtbl! ppen csak annyira olvadjon fel, hogy villval ssze tudjuk trni, nem baj, ha kemny!

Szval, ha valaki azt szeretn, hogy ne csak finom, hanem mutats is legyen ez a gesztenys finomsg, akkor ne robotgppel ksztse!

 

 

 

Gesztenye rold / 2 rd kb. 20 szelet

 

Hozzvalk:

A tszthoz: 6 tojssrgja, 12 dkg kristlycukor, 15 dkg liszt, 6 tojs felvert habja, 1/2 kvskanl stpor


A krmhez: 10 dkg margarin, 10 dkg porcukor, 1 tasak vanliapuding, 4 dl tej, 15 dkg gesztenyemassza


A tltelkhez: 35 dkg gesztenyemassza, kb.20 dkg tcsokold-bevon

6 tojsbl pisktatszta-masszt ksztnk gy, hogy 6 dkg cukrot a srgjhoz, 6 dkg-ot pedig a tojsfehrjhez adunk. A piskta masszt ktfel osztjuk. Stpapron egyenletesen elkenjk. 180 Celsius-fokos stben megstjk, mg melegen felcsavarjuk.

A margarint a porcukorral habosra keverjk, a vanlis pudingport tejjel felfzzk, majd langyos llapotban a krmhez adjuk, s a gesztenyemasszt hozzkeverjk.

A pisktalapot kitertjk, levesszk a stpaprt, majd a krmmel egyenletesen megkenjk. A maradk gesztenyemasszt kisodorjuk a tszta hossznak megfelelen, rhelyezzk a megkent pisktra, s felcsavarjuk. Egy rn keresztl a htszekrnyben pihentetjk. Gz fltt csokoldt melegtnk, majd a piskta roldot bevonjuk. Kihls utn szeleteljk. ntsnk egy kevs olajat a megmelegtett csokoldba, mert akkor a bevont gesztenye rold klseje szp fnyes lesz.

 

 

 

 

Habos linzer / 40-50 db

30 dkg liszt

20 dkg margarin

10 dkg porcukor

1 zacsk stpor

1 zacsk vanlis cukor

1 db tojssrgja

reszelt citromhj

 

A hozzvalkbl linzertsztt ksztnk. Vkonyra, kb. 3 mm-esre nyjtjuk.

Karikkat szaggatunk belle, stpapros tepsire tesszk s kistjk.

 

A hab ksztse:

 

Hozzvalk: 4 tojsfehrje, 36 dkg kristlycukor

 

24 dkg cukrot kevs vzzel (ppen , hogy ellepje a cukrot) srre fzzk. Kzben a tojsfehrjt a maradk 12 dkg cukorral kemny habb verjk. Lassan csurgatva hozzadjuk a fztt cukrot. A fztt cukorral egytt mg egy rvid ideig a habot tovbb verjk. Ezutn nyomzskba tesszk s a linzerkarikkra formzzuk.

Utna a st legalacsonyabb fokozatn (100 fokon) szrtjuk. Nem kell tl sokig, csak kb. 15-20 percig.

Mikor megszradtak a kzepbe lekvrt nyomunk. Olvasztott csokoldval dsztjk.

 

 

 

 

 

Hatlapos

 

Tszta: 60 dkg liszt, 10 dkg zsr vagy margarin, 12 dkg porcukor, 1 szalakli, 2 tojs s annyi tej amennyit felvesz (kb. 4 dl)

 

Krm: 4 cs. vanlia pudingpor + kakapor, 1.70 L tej, zls szerint cukor, 1 vanlis cukor

 

Elkszts: A tszta hozzvalit sszegyrjuk, 6 egyforma rszre elosztjuk s nagyon vkonyra kinyjtjuk. A lapokat villval megszurkljuk, hogy a tszta ne hlyagosodjon fel Stpapron, 180 fokon pr perc alatt megstjk.

A pudingot a szoksos mdon elksztjk. Ha valaki szereti a hatlapost tl csokisan az csak csoki pudingporbl ksztse, aki nem az vanlia pudinggal s abba szitljon kakaport.

 

A pudingot melegen kell a lapok kz kenni, htbe helyezni s szeletels eltt tbb rn keresztl llni hagyni.

 

Hzi trs kifli


Hozzvalk: 60 dkg liszt, 20 dkg zsiradk, 4 dkg leszt, 4 dkg cukor, 1 tojs 1 dl tej, csipet s, +1 tojs a kenshez


Felfuttatjuk az lesztt a cukorral elkevert tejben, elmorzsoljuk a vajat a liszttel, hozzadjuk a felfutott lesztt s a tbbi hozzvalval sszegyrjuk. Htbe tesszk, amg elkszl a trtltelk.


Tltelkhez: 25 dkg trt 12 dkg cukorral 1 dl tejfllel, 5 dkg mazsolval, 3 dkg bzadarval s 1 citrom reszelt hjval sszekevernk.


A tsztt 8 cipra osztjuk, majd kerek lapokk nyjtjuk, s egyenknt 8 cikkre vgjuk. Minden cikkre tesznk a tltelkbl, feltekerjk, felvert tojssal megkenjk. 180 fokos stben stjk. Mg melegen behintjk vanlis cukorral. Ebbl a mennyisgbl 64 apr kiflink lesz. Nem rdemes kevesebbet kszteni, finom omls.

 

Nekem kb. 30 - 32 dkg tr kellett hozz! 

 

 

 

 

Hkifli / Stis nne receptje alapjn

 

Hozzvalk: 50 dkg rtesliszt, 25 dkg margarin, 2 dl tejfl, 1 ek. porcukor, 2 dkg leszt, csipet s, ha szksges 1 – 1.5 dl tej

 

Az lesztt kevs langyos, cukros tejben felfuttatjuk. A lisztben elmorzsoljuk a margarint, majd a tbbi hozzvalval tsztt gyrunk. Ha a tszta esetleg nem llna ssze, kevs langyos tejet lehet mg hozz tenni, mg elrjk a megfelel llagot. Ktfel vesszk, letakarva 15-30 percig pihentetjk. 3 mm vastagsgra nyjtjuk, krket szaggatunk belle, majd megtltjk.


A tltelk lehet brmi, di, lekvr, mk. n most gesztenyset s lekvrosat ksztettem. Feltekerjk, kifliket hajtunk bellk. Stpapros tepsin, elmelegtett 180 fokos stben kb. 15 percig stjk, mg melegen vanlis porcukorba forgatjuk. Finom, puha, omls tszta!

 

 

 

 

Kardinlis szelet

 

Hozzvalk: 8 tojsfehrje, 18 dkg kristlycukor, 2 tojs, 3 tojssrgja, 5 dkg porcukor, 1 cs. vanlis cukor, 5 dkg liszt, 15 dkg baracklekvr

 

A tojsfehrjket verd habb gy, hogy kzben beleszrod a kristlycukrot. A kt egsz tojst a tojssrgjkkal meg a porcukorral keverd fehredsig, add hozz a vanlis cukrot meg a lisztet, s alaposan dolgozd el. Fektess a tepsire kt darab 15*40 centis stpaprt. A fehr masszt tltsd csillagcsves nyomzskba s nyomj a paprokra hosszban 3–3 cskot gy, hogy kztk 1–1 ujjnyi tvolsg maradjon. Ezt tltsd ki a srga masszval. Tedd a tepsit elmelegtett stbe s 180 fokon 10-15 perc alatt ssd meg. Fejtsd le rla a paprt, majd az als felket kend meg baracklekvrral s tapaszd ket egymshoz. Rvid ideig pihentesd, majd ktujjnyi szeleteld fel. Szitlj r porcukrot. n piramisszeren csinltam.

Csinltam 2 db 4 fehr csk kz nyomott 3 srga cskot. 1 db 3 fehrcsk kz nyomott 2 srga cskot, 1 db 2 fehr csk kz nyomott 1 srga cskot s mg maradt egy fehr csk a vgn amit ki tudtam nyomni a zskbl. Ezeket ptettem egymsra.

 

 

 

Kpviselfnk

 

Tszta: 22.5 dkg liszt, 2.5 dkg zsr, 2, 25 dl vz, 8 tojs, 2 dkg kristlycukor, csipet s

 

A vizet a zsrral, sval, cukorral stben nylt lngon felforraljuk, majd lland kevers kzben hozzadjuk a lisztet. Ezt addig keverjk, amg ssze nem ll s el nem vlik ez a massza az edny faltl. A felfztt masszhoz gpi habvervel egyesvel hozzadjuk a tojsokat s simra keverjk. A kpviselfnk tsztnak krmszernek kell lennie. Ha kemny a tszta, akkor tegynk mg bele 1 tojst. Nyomzskbl stpaprra halmozunk 6-7 cm-es halmokat. A tsztt sts eltt egy fl rt pihentessk. Forr, 220 fokos stben megstjk. Kzben nem szabad a st ajtajt nyitogatni, mert akkor sszeesik a tszta.

 

Srga krm: 2 zacsk vanilis pudingport kevs vzzel kikeverni. 8 dl vizet 8 evkanl cukorral felforralni s hozzadni a kikevert pudingporhoz. Tzn jl besrteni, hogy ne legyen folykony. 6 tojs fehrjt 10 dkg cukorral kemnyre verni s hozzadni habvervel a forr pudinghoz.

 

A tsztk tetejt levgni s olvasztott cukorba mrtani (karamellizlt cukorba) s mogyorval megszrni.

 

A srga krmet melegen kell beletlteni a tszta aljba. Ha kihlt, akkor tejsznhabot nyomunk r s rhelyezzk a tetejt.

 

Ebbl a mennyisgbl kb. 21 db nagy fnk lesz.

 

 

 

Elfordul hibk:

  1. A kpviselfnk tszta hg, folykony. A hiba oka, hogy meleg helyen dolgoztunk, a zsiradk megolvadt, s a keverssel ksztett hab sszeesett. A hibt gy javthatjuk ki, hogy htszekrnyben lehtjk, majd jbl kikeverjk.
  2. Alakts kzben folysodik a kpviselfnk tszta. A hiba oka, hogy meleg helyen dolgoztunk, vagy a kz melegtl olvadt meg a tszta zsiradktartalma. A hibn gy segthetnk, hogy a nyomzskbl a tsztt kirtjk, lehtjk, majd kevs tojsfehrjt adva hozz, ismt kikeverjk. Az tdolgozott tszta stskor a szoksosnl jobban terl.
  3. A tszta emulzija megbomlik, szaknyelven sszefut. (valamelyik sszetev kicsapdik) A hiba oka: nagyobb vztartalm vajat dolgoztunk fel, vagy gyorsan adagoltuk a tojsokat. A gondos elkeversre mindig gyeljnk.

 

 

 

 

Kinder bueno

 

Hozzvalk: 6 db tojsfehrje, 6 evk. Cukor, 1 evk. tolaj, 2 evk. Liszt, 2 evk. Zsemlemorzsa, 1/ 2 csomag stpor, 15 dkg vgott di, kb. 1/2 veg mogyorkrm, hztartsi keksz

Krm: 1/ 2 liter tej, 6 db tojssrgja, 25 dkg cukor, 1 csomag vanlis puding, 3 evk. Liszt, 10 dkg csokold, 25 dkg margarin, 2 dl tejszn

Elkszts:

A 6 db tojsfehrjt a cukorral felverjk. Hozzadjuk az tolajat, a stporos lisztet s zsemlemorzst. Tepsibe tesszk s megszrjuk a vgott dival, majd megstjk, a meleg tsztt megkenjk mogyorkrmmel. A tejbl, tojssrgjbl, cukorbl, vanlis pudingporbl s a lisztbl krmet fznk, elfelezzk. Az egyik felbe belekeverjk a megolvasztott csokoldt. Kihtjk. A margarint kt rszre osztjuk s belekeverjk a srga s a csokis krmbe. A tsztt megkenjk mogyorkrmmel, majd rkenjk a srga krmet, ezt bebortjuk tejbe mrtogatott hztartsi keksszel, erre jn a csokis krm, a tetejre a 2 dl tejsznbl vert kemny habot tesszk.

desszjaknak ajnlom!

 

 

 

 

 

Tortaformban

Kkuszcsk

A vilg legegyszerbb keksz-szersge, ha kezdeni kell valamit megmaradt tojsfehrjvel

Hozzvalk: 4 tojsfehrje, 25 dkg porcukor, 25 dkg kkuszreszelk, 1 kk vanlia esszencia, reszelt citromhj, fl citrom leve, csipet s

A tojsfehrjket habb vertem csipet sval, hozzadtam a porcukrot, kkuszreszelket, vanlia esszencit (sajt gyrtmny), citromhjat s levet, majd egynemstettem. Nedves kzzel kis golykat ksztettem, stpaprral blelt tepsire raktam, elmelegtett stben 150 fokon stttem, kb 20 perc alatt ksz volt. J kis rgcslnival:-)

 

 

 

Kkusz szelet

 

Tszta: 30 dkg liszt, ½ cs stpor,2 ek kakapor,15 dkg porcukor, 1tojs, 15 dkg margarin

Tltelk:6db tojsfehrje, 20 dkg porcukor, 20 dkg kkuszreszelk

Krm: 6 tojs srgja, 3 ek liszt, 3 dl tej, 4 cs van. cukor, 25 dkg margarin, 20 dkg porcukor, csoki reszelk


Elkszts: A tszta hozzvalit a megadott sorrendben sszekeverjk, majd 2db flkemnysg cipt formlunk belle. Ha nem akar sszellni, akkor tegynk bele 2-3 ek tejet. A tojsfehrjket habb verjk, belentjk a porcukrot s jl elkeverjk. A kkuszt is belekeverjk. A kt cipt vkonyra kinyjtjuk a tepsit kikenjk margarinnal s beletertjk az egyik lapot. Rkenjk a kkuszos tltelket, betertjk a msik lappal. Kzepes lngnl 20 percig stjk. Hagyjuk kihlni.

A krm ksztse: a tejet elkeverjk a tojs srgkkal, a van. cukorral, liszttel, s sr krmet fznk belle, majd hagyjuk kihlni. A margarint a porcukorral elkeverjk, a kihlt krmet hozzadjuk, s csommentesre eldolgozzuk. Ezt a krmet rkenjk a kihlt tszta tetejre, csoki reszelkkel megszrjuk.(a kzepe olyan lesz, mint a Bounty csoki)

 

     
Bejelentkezs
Felhasznlnv:

Jelsz:
SgSg
Elfelejtettem a jelszt
     
Szmll
Induls: 2007-12-05
     
ra
     
G-mail belps
Felhasznlnv:
Jelsz:
  SgSg

j postafik regisztrcija
     
Naptr
2024. November
HKSCPSV
28
29
30
31
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
<<   >>
     
Webruhzaim
     
Weblapjaim
     
Partnerprogramok
     

Könyves oldal - Ágica Könyvtára - ahol megnézheted milyen könyveim vannak, miket olvasok, mik a terveim...    *****    Megtörtént Bûnügyekkel foglalkozó oldal - magyar és külföldi esetek.    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    A boroszkányok gyorsan megtanulják... Minden mágia megköveteli a maga árát. De vajon mekkora lehet ez az ár? - FRPG    *****    Alkosd meg a saját karaktered, és irányítsd a sorsát! Vajon képes lenne túlélni egy ilyen titkokkal teli helyen? - FRPG    *****    Mindig tudnod kell, melyik kiköt&#245; felé tartasz. - ROSE HARBOR, a mi városunk - FRPG    *****    Akad mindannyijukban valami közös, valami ide vezette õket, a delaware-i aprócska kikötõvárosba... - FRPG    *****    boroszkány, vérfarkas, alakváltó, démon és angyal... szavak, amik mind jelentenek valamit - csatlakozz közénk - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - Rose Harbor, a város, ahol nem a természetfeletti a legfõbb titok - FRPG    *****    why do all monsters come out at night - FRPG - Csatlakozz közénk! - Írj, és éld át a kalandokat!    *****    CRIMECASESNIGHT - Igazi Bûntényekkel foglalkozó oldal    *****    Figyelem, figyelem! A második vágányra karácsonyi mese érkezett! Mesés karácsonyt kíván mindenkinek: a Mesetáros    *****    10 éves a Haikyuu!! Ennek alkalmából részletes elemzést olvashatsz az anime elsõ évadáról az Anime Odyssey blogban!    *****    Ismerd meg az F-Zero sorozatot, a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-szériáját! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    Advent a Mesetárban! Téli és karácsonyi mesék és színezõk várnak! Nézzetek be hozzánk!    *****    Nagyon pontos és részletes születési horoszkóp, valamint 3 év ajándék elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Kattints!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek érdemes belenézni.Keress meg és én segítek értelmezni a csillagok állását!    *****    HAMAROSAN ÚJRA ITT A KARÁCSONY! HA SZERETNÉL KARÁCSONYI HANGULATBA KEVEREDNI, AKKOR KATT IDE: KARACSONY.GPORTAL.HU    *****    Nyakunkon a Karácsony, ajándékozz születési horoszkópot barátaidnak, ismerõseidnek.Nagyon szép ajándék! Várlak, kattints    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! 0630/583-3168 Hívjon!